8 Şubat 2010 Pazartesi



Mavigöz Organizasyon'dan yeni haberler



Organizasyon kelimesini bir olusumun bütününe verilen ad olarak nitelendirebiliriz. Catering den süsleme ve dekorasyana, müzik den fotoğraf çekimine kadar, geceyi bir bütün olarak güzelleştirmek tabiki bir organizatörün görevidir. Fakat bu geceye gelene kadar bir çok adım atılmakta , organizasyon için aylar öncesinden çalışılmaya başlanmaktadır.

Düğün davetlerinde, bir organizatör aynı zamanda mutlak bir "wedding planner" da olmalıdır. Bu uygulama Türkiye de pek yerlesmemekle beraber Dünya da gelin adayları neredeyse "wedding planner"ları olamadan nefes bile almazlar.

O karısık ve stresli geçen günlerde wedding plannerlar çiftlerin hayatını kolaylastırmak için ellerinden geleni yaparlar. Bu bir arkadas yardımı gibi olmaz çünkü onlar aynı zamanda konu ile ilgili olarak profesyonellerdir.

Bütün bu yazıyı neden mi yazdım. Bundan sonra Mavigöz olarak sadece organizasyon bazlı değil kişiye özel wedding planner servisimizde baslayacak. Çevremizdeki yakınmalara kulak verdik ve sonunda bu ise de girdik. Özellikle çalısma hayatının monotonluğu içinde evlenmeye çalısan tüm çiflerimizi bekliyoruz.

Daha ne yapalım?:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder