22 Mayıs 2009 Cuma

Yazın temsilcisi: DENİZ


Deniz kabukları, kum, deniz yıldızları, değişik renklerde yüzlerce taşlar... İşte bir yaz akşamı düğününde aranan bütünlüğün tüm detaylarını oluşturan dekorasyon ürünleri. Temmuz ayında Portaxe de yapacağımız bir düğünde bu konsepti hazırlıyoruz ve inanın ki her seferinde bu tür düğünler için heyecanımızı hiç yitirmiyoruz.
Bu işe başlarken iki ortak olarak kafamızda sürekli "sadelik" fikri vardı ve hala o fikir ve duygu bizi yansıtmaya devam ediyor. Bu sadeliği en fazla bu tür konseptlerde oluşturabiliyor ve ayrı bir zevk alıyoruz.

Sadelik kaliteyle buluştuğu zaman, düğün veya başka bir davet çok daha ayrıcalıklı hale geliyor. Bu kaliteli sadelik sadece yaz aylarında kullanılmamalı. Kış düğünlerinde de bu konsept rahatlıkla oluşturulabilinir. Yurt dışında bu kaliteli sadelik anlayışı oldukça yaygın fakat ne yazık ki bizde yaz düğünlerinde genelde tercih ediliyor ve bu da bizi çok üzüyor.:)

Sonuçta yeni evlenecek çiftlere tavsiyemiz, asla abartıya kaçmayın, gereksiz kullanılan her dekorasyon ürünü düğünüzde fazlalık olmaktan ileriye gitmeyecektir hatta göze hoş gelmeyecektir. Düğünün olmaz sa olmazları bile sade ama mutlaka kaliteli ürünlerden ibaret olursa garanti veriyoruz muhteşem bir dekorayon olacaktır. Yakında evlenecek tüm çiftlere şimdiden su gibi doğal ve berrak bir ömür dileriz.

1 yorum:

  1. Emine'cim tesadüfen düştüm sitenize, bu heyecanlı girişiminiz adına sizi tebrik ediyorum, eminimki çok başarılı olacaksınız!!! Evlenmemiş olsaydım şöyle sizinle çılgın bir düğün tasarlardık, beni bilirsin sıradan şeyleri sevmem, bende bilirim ki sende fikirler bitmez!!Hadi bakalım, çıktığınız bu güzel yolda size başarılar!!

    idil Özçekiç Seguin

    YanıtlaSil